Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1300 borfogyasztót kérdeztek meg arról, mikor és milyen borokat ittak 2013 hétköznapjaiban. A kutatás eddig nem ismert fogyasztói attitűdökre is rávilágított. A 60 évnél idősebbek 60 százaléka vörösborivónak tartja magát, a 30 évnél fiatalabbaknál ez az arány csak 40 százalék. A különbséget az okozza, hogy a fiatalok több rozét és illatos fehérbort fogyasztanak.
A fogyasztási szokások változását jelzi, hogy ma már csak a magyarok 10 százaléka tartja magát a naponta rendszeresen bort fogyasztók körébe. A hazai borivók 30 százaléka ugyanakkor hetente többször kóstol.
Étteremkalauz - Megjelent a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-es kiadása, melyben nemcsak éttermeket és szállodákat és borászatokat, de borokat is értékelnek a kritikusok. Íme, a legjobb édes, száraz fehér, vörös borok valamint a legjobb vételek.
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek. Még több infóért katt ide vagy a képre
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek. Még több infóért katt ide vagy a képre
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek.
|
|
Egyre népszerűbbek hazánkban az egészségtudatos szemlélet jegyében készített bioborok. Az utóbbi időben Pécs környékén is egyre több ilyen nedűt palackoznak. Ha valaki nem fél, hogy a betegségek elpusztíthatják a szőlőjét, sokkal ízletesebb borokat készíthet ezzel a módszerrel.
A magyar fogyasztók is figyelnek arra, hogy az általuk vásárolt termék milyen alapanyagokból, milyen eljárással készül. Sokan vásárolnak tudatosan élelmiszereket, újabban pedig a bioborokat is egyre többen keresik a boltok polcain.
Magas a vérnyomása, rossz az emésztése, esetleg jobban izzad a kelleténél? Próbálkozott már a gyógynövény-borokkal? Próbálkozzon! Otthon, házilag. Megéri.
Egy liter borhoz 10 g fűszer vagy gyógynövény szükséges, majd 10 nap szűrhetjük is le az italt. A szűrésnél fontos a tisztaság, ha kell szűrjük át többször is, mert máskülönben a bor zavaros lesz. A leszűrt és üvegbe töltött bort hűvös sötét helyen tároljuk, és csak korlátozott ideig.
12 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: étterem vélemények és szállásértékelések egy weboldalon. Független szállás- és étteremértékelés. Kiderítenéd hogy melyik hotelben érdemes helyet foglalnod, melyik éttermekbe nem érdemes vacsorázni? Weblapunkon olyan pártatlan látogatók meglátását gyűjtjük össze neked, melyek szerint könnyűszerrel elkerülheted a kellemetlen élményeket. A idegenforgalomban végtelenül lényeges hogy kiváló színvonalú szolgáltatást kapj, ugyanakkor nagyon nehéz megelőzően eldönteni, hogy a megfelelően látszó vendéglőben, vagy szálláson biztosan azt nyújtják, amire számítasz.
mór Nagyon sok szeretettel üdvözlöm kedves Látogatóinkat a Móri Borvidék Hegyközségének hivatalos honlapján!
Bozoki
Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább |
A MÓRI BOROK bemutatása egy a százból .a kedvencem a száraz ezerjó .
Bemutatkozás
Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek.
12 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
Minden segítséget megígért a kormány részéről Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár ahhoz, hogy a magyar borok világhírűvé válhassanak.
Az államtitkár pénteken Budapesten egy borjoggal és bormarketinggel foglalkozó szakmai konferencián elmondta: az országnak minden adottsága – talaj- és éghajlati viszonyai, valamint borkultúrája is – megfelelő ahhoz, hogy jó minőségű borokat állítson elő, ám ezeket külföldön is ismertebbé kell tenni, meg kell változtatni, hogy „a magyar borok csak Magyarországon legyenek világhírűek”.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás