Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1300 borfogyasztót kérdeztek meg arról, mikor és milyen borokat ittak 2013 hétköznapjaiban. A kutatás eddig nem ismert fogyasztói attitűdökre is rávilágított. A 60 évnél idősebbek 60 százaléka vörösborivónak tartja magát, a 30 évnél fiatalabbaknál ez az arány csak 40 százalék. A különbséget az okozza, hogy a fiatalok több rozét és illatos fehérbort fogyasztanak.
A fogyasztási szokások változását jelzi, hogy ma már csak a magyarok 10 százaléka tartja magát a naponta rendszeresen bort fogyasztók körébe. A hazai borivók 30 százaléka ugyanakkor hetente többször kóstol.
Étteremkalauz - Megjelent a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-es kiadása, melyben nemcsak éttermeket és szállodákat és borászatokat, de borokat is értékelnek a kritikusok. Íme, a legjobb édes, száraz fehér, vörös borok valamint a legjobb vételek.
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek. Még több infóért katt ide vagy a képre
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek. Még több infóért katt ide vagy a képre
Azonos értékelésen belül ábécésorrendben szerepelnek.
|
|
Egyre népszerűbbek hazánkban az egészségtudatos szemlélet jegyében készített bioborok. Az utóbbi időben Pécs környékén is egyre több ilyen nedűt palackoznak. Ha valaki nem fél, hogy a betegségek elpusztíthatják a szőlőjét, sokkal ízletesebb borokat készíthet ezzel a módszerrel.
A magyar fogyasztók is figyelnek arra, hogy az általuk vásárolt termék milyen alapanyagokból, milyen eljárással készül. Sokan vásárolnak tudatosan élelmiszereket, újabban pedig a bioborokat is egyre többen keresik a boltok polcain.
Magas a vérnyomása, rossz az emésztése, esetleg jobban izzad a kelleténél? Próbálkozott már a gyógynövény-borokkal? Próbálkozzon! Otthon, házilag. Megéri.
Egy liter borhoz 10 g fűszer vagy gyógynövény szükséges, majd 10 nap szűrhetjük is le az italt. A szűrésnél fontos a tisztaság, ha kell szűrjük át többször is, mert máskülönben a bor zavaros lesz. A leszűrt és üvegbe töltött bort hűvös sötét helyen tároljuk, és csak korlátozott ideig.
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: étterem vélemények és szállásértékelések egy weboldalon. Független szállás- és étteremértékelés. Kiderítenéd hogy melyik hotelben érdemes helyet foglalnod, melyik éttermekbe nem érdemes vacsorázni? Weblapunkon olyan pártatlan látogatók meglátását gyűjtjük össze neked, melyek szerint könnyűszerrel elkerülheted a kellemetlen élményeket. A idegenforgalomban végtelenül lényeges hogy kiváló színvonalú szolgáltatást kapj, ugyanakkor nagyon nehéz megelőzően eldönteni, hogy a megfelelően látszó vendéglőben, vagy szálláson biztosan azt nyújtják, amire számítasz.
mór Nagyon sok szeretettel üdvözlöm kedves Látogatóinkat a Móri Borvidék Hegyközségének hivatalos honlapján!
Bozoki
Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább |
A MÓRI BOROK bemutatása egy a százból .a kedvencem a száraz ezerjó .
Bemutatkozás
Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek.
11 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
Minden segítséget megígért a kormány részéről Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár ahhoz, hogy a magyar borok világhírűvé válhassanak.
Az államtitkár pénteken Budapesten egy borjoggal és bormarketinggel foglalkozó szakmai konferencián elmondta: az országnak minden adottsága – talaj- és éghajlati viszonyai, valamint borkultúrája is – megfelelő ahhoz, hogy jó minőségű borokat állítson elő, ám ezeket külföldön is ismertebbé kell tenni, meg kell változtatni, hogy „a magyar borok csak Magyarországon legyenek világhírűek”.
Keczánné Macskó Piroska mostantól Tag
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás