Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
A Hajós-Bajai borvidékről indult útjára ez a hazai desszertbor
Az egyik legdrágább borfajta. Édes, mint a méz, zamatos, akár a tőkéről szüretelt friss szőlő, íze, mint a naspolya és a birsalma. A különleges és kelendő desszertbor, a jégbor hazai előállítása a Hajós-Bajai borvidéken indult útjára.
Ki gondolná, hogy a fagy olykor nem kárára, hanem épp előnyére válik a bort adó szőlőnek? Már pedig a jégbor előállításához éppen hogy fagy szükségeltetik, ráadásul -7 C fok, ugyanis ennek a csemegebornak a különlegességét az adja, hogy a tőkén hagyott szőlőt fagyott állapotban szüretelik le.
Persze hogy igyunk! De mi fán terem a biobor? Tehették fel a kérdést a Feneketlen tó melletti Zöld Szüretre kilátogató borra szomjazók október 3-án. A szüreti muzsika megalapozta hangulatban fajátékok, biosütemények és az a bizonyos biobor várta, hogy felfedezzék.
Magyarország különböző borvidékeiről lehetett kóstolni a hegy levét. Képviseltette magát többek között a száz hektáros soproni Pfneiszl Pincészet, a balatonfelvidéki szentantalfai Dobosi Pincészet, a pici Szent György-hegyi Borkút Ökogazdaság és Hajós-Bajáról az Anna Borház.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu