Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Jégeső Bordeaux-ban - óriási pusztítást végez
A mértékeadó francia lapban, a Le Monde-ban megjelentetett nyílt levelet a francia gasztronómia és borvilág jeles képviselői írták alá.
Az indiai borkultúra gyakorlatilag egy évtizede kezdődött, az azóta végbemenő változás azonban szinte mindenkit megdöbbentett a borvilágban. A tíz éve még főleg whisky-t, vodkát és sört fogyasztó közép- és felsőosztály körében ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy vendégségben ne kínáljanak bort.
|
|
15 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
A szegedi borversenyre az idén 134 bort neveztek be. Ebből 48 fehér, 54 vörös, 15 rozé és 17 tokaji bor volt. A fődíjak: A borfesztivál nagydíját a tokaji Monyók József 1996-os évjáratú Tokaji Esszenciája kapta. |
17 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
17 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
A forralt bor igazi ahány ház annyi szokás alapon készül minden családban, turistaházban és melegedõben, de egy dolgot gyorsan szögezzünk le. Rossz borból csak rossz forralt bor készülhet. Ahhoz, hogy ne a cukorral és a fûszerekkel kelljen elfedni az ihatatlanságot, erõs közép kategóriás, vagy attól feljebb lévõ alapanyagot válasszunk. Borászok szerint az igazi jó forralt bort erõteljes ízû vörösborból érdemes készíteni - lehet fehérbõl is persze -, amit sosem forralunk fel valójában, mert akkor elillan belõle az alkohol, hanem csak gyöngyöztetjük, míg a fûszerek aromája kioldódik.
17 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
Keczánné Macskó Piroska mostantól Tag
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu