Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borok klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borok klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Budapest - 2014. február 22-én immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja. A hagyományoknak megfelelően az eseménynek idén is a budapesti Boscolo New York Palota ad otthont.
Budapest egyik legnagyobb presztízsű bálja azért különleges, mert
nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek
megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is.
A
rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat, hozzájuk méltó
környezetben mutassa be. Mégpedig ott, ahol a bor helye van: az terített
asztalnál. A Borbál borsorát olyan bortípusokra építették, amelyek
meghatározzák a hazai borkínálatot. Szerepel benne az elegáns,
tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, a nagy reménységnek
számító furmint, a fűszeres kékfrankos, a méltóságteljes bordeaux-i
típusú vörös házasítás és végül a világ semelyik édes borához nem
hasonlítható, lélegzetelállító aszú.
A bál menüjét a Salon
Étterem séfje, Wolf András tervezi meg és készíti el, akit a Gault
Millau Étteremkalauz az Év Konyhafőnökének választott 2013-ban.
A 9. Magyar Borok Bálja menüje:
Köszöntő falatok
Köszöntő italok
A bál részletes programja itt érhető el.
További részletek a www.borbal.hu oldalon találhatóak.
Forrás:http://www.boraszportal.hu/programajanlo/20140129/9-magyar-borok-balja-februar-22
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kiderült, melyek voltak a legjobb magyar borok 2020-ban
Ilyenek voltak az ókor gyógyító borai?
Okok, amiért két borimádó jó párt alkot
Elmeséljük, hogyan vehetsz részt borkóstolón a nappalidból